Vincent Voorn en Tom Martens reden vanochtend naar een derde en vierde plaats in het 1m40 in Vejer de la Frontera. Deze rubriek van de Sunshine Tour werd gewonnen door de Spanjaard Rutherford Latham, tweede werd de Ier Richard Howley. 

Oude rot in het vak Rutherford Latham reed in de rubriek direct op tijd nar de overwinning met  Frans gefokte Un de Plus du Clocher (v. Calvaro). Richard Howley was een fractie langzamer met zijn KWPN-merrie Farianne (Indoctro x Corland x Beaujolais). De schimmel werd in 2015 verkocht tijdens de Dutch Sport Horse Sales van de familie Hendrix.

Vincent Voorn werd derde met zijn elfjarige hengst Dante (Padinus x Mr. Blue x Ramiro) die gefokt werd door de familie Ten Doeschate uit het Gelderse Puiflijk. Tom Martens werd vierde met de merrie Jiamante van Essene (Diamant de Semilly x Gotthardsen x Pachat II)).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz