Jumping Oss 2019 zal op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei live te volgen zijn op nieuws.horse
In samenwerking met CSN media en HorseChannel.nl zullen de wedstrijden van de pony’s op 4 mei de hele dag live te volgen zijn.
Op zondag komen de paarden in actie en ook die wedstrijden zullen van begin tot het eind te zien zijn. Gratis en voor iedereen te bekijken.

Extra inkomsten
Het is voor ons een mooie extra bron van inkomsten om sponsors de mogelijkheid te bieden een groot publiek te bereiken aldus Sander van de organisatie van Jumping Oss 2019. Sponsors kunnen een rubriek sponsoren waarbij hun logo gedurende die rubriek als logo in de hoek van het beeld staat. Ook tussen de rubrieken door is er veel ruimte voor publiciteit. Wij zijn blij met de mogelijkheden die ons worden geboden om de wedstrijden live uit te laten zenden. Na afloop zijn de wedstrijden terug te kijken via Youtube.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz