Het Amerikaanse team heeft in Wellington na een barrage met Ierland de Nations Cup wedstrijd gewonnen. Canada werd derde.

Na de eerste manche ging Amerika samen met de Ieren en Canadezen aan de leiding met vier strafpunten. In de tweede manche waren de Ieren sterk met een team met paarden die nooit eerder een Nations Cup hadden gelopen. In de barrage nam Coyle het op tegen McLain Ward. De negenjarige merrie Farona was duidelijk moe en kreeg twaalf strafpunten. McLain zette een beter resultaat neer en verzekerde de overwinning.

Amerika werd vertegenwoordigd door  Wilton Porter met Caletto Cabana (v. Caletto Cassini I), Beezie Madden met Chin Hin D Hyrencourt, Adrienne Sternlicht in het zadel van Toulago (v. Toulon) en Mclain Ward met Contagious (v. Contagio).

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz