Anne Meulendijks reed op vrijdagavond met MDH Avanti NOP naar een prachtige tweede plaats in de Grand Prix van CDI Lier. De Luxemburgse ruiter Nicolas Wagner wist daar net 0,2% boven te blijven met zijn pas 10-jarige Quater Back Junior. Met 1,2% minder dan Anne Meulendijks eindigde Diederik van Silfhout met Expression N.O.P.. op de derde plaats in een veld met 31 deelnemers.

Fanny Verliefden, partner van organisator Wim Verwimp,  zal een nare smaak aan haar vierde plaats hebben overgehouden. Ze werd met haar Indoctro van de Steenblok bij twee juryleden op kop geplaatst maar het Duitse jurylid Ulrike Nivelle zette haar op de vijftiende plaats toe. Het verschil tussen de hoogste en de laagste score was bijna 8%.

Ook Denise Nekeman reed naar een score boven de 70%: met Boston STH kwam ze uit op een totaal van 70,565%, met kurleden die haar of op de vierde plaats of op de twaalfde plaats zetten. Uiteindelijk werd ze heel goed zesde.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz