Niet minder dan 16 combinaties kwamen aan de start in barrage van de 1m55-hoofdrubriek in Doha. Bertram Allen schreef de proef met GK Casper op zijn naam te schrijven. Bart Bles kreeg een fout in de barrage en werd 13e met Expert, de 10-jarige Tangelo van de Zuuthoeve-zoon.

Niet minder dan tien combinaties werkten de barrage foutloos af. Als laatste aan de start wist Karel Cox net niet de tijd van Bertram Allen te verbeteren. Allen greep zo de overwinning met de 11-jarige Canto-zoon GK Casper. Allen’s overwinning was goed voor ruim 36.000 euro winstsommen. Karel Cox volgde op de tweede plaats met de 11-jarige Dublin van Overis (v. Darco) van Paul van den Bosch. Op ruim één seconde kwam Julien Epaillard met Usual Suspect d’Auge (Jarnac). Alberto Zorzi werd vierde met de 11-jarige KWPN-merrie Danique, net voor Gregory Wathelet met de 11-jarige Qualido (Quicksilber).

Bart Bles was de enige Nederlander aan de start in de barrage. Samen met de 10-jarige Tangelo vd Zuuthoeve-zoon, Expert sprong Bles met één springfout net buiten de prijzen.

Uitslag

Foto: S Grasso/LGC

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz