In de eerste internationale pony rubriek in Lier was de Duitse jeugd niet te verslaan. Maar in deze Kingsley Prix, uitgereikt door Hans de Haas, klasseerden zich zes Nederlandse ponyruiters in de top-10. De beste was met een derde plaats Micky Schelstraete die met Elin’s Noncisdador de nodige 8-en scoorde, en even verderop kwamen Evi van Rooij met King Stayerhof’s Jango op 6, Lara van Nek met Baumann’s  Despino op 7, Floor van der Kuijl met Casterayseweg’s Dreamboy op 8, Morgan Walraven met Devill’s Kiss Naoni op 9 en Robin Heiden met Colourfull Cannonball op 10.

De Duitse Shona Benner leidde het individueel klassement. Ze werd  door Isabelle Judet en Jeannette Wolfs op de eerste plaats gezet, het Belgische jurylid Freddy Leyman was minder overtuigd van haar optreden met Der Kleine Sunnyboy WE. Met een totaal van 73,476% bleef de amazone haar landgenote Antonia Busch-Kuffer met Daily Pleasure WE voor, die voor  haar optreden werd beloond met een totaal van 72,190%. Ook Johana Kullmann (4e) met Champ of Class (7&,381%) en Lucie-Anouk Baumgeurtel (5e) met Zinq Coriander FH (71,286%) haalden de 70%.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz