Lisa Nooren wist zich vanmiddag in de 1m45 Grote Prijs in Kronenberg met de tweede plaats knap staande te houden temidden van een flink stel Duitsers. De winst was voor Rene Dittmer met de KWPN’er Chesney (v. Indoctro), Jana Wargers werd derde met Quinn (v. Quidam de Revel). Van start gingen 58 combinaties, 14 haalden de barrrage.

De Duitser Rene Dittmer dook met Chesney onder de tijd van Lisa Nooren die tot dan met VDL Groep Sabech d’HA (v. Qredo de Paulstra) aan de leiding ging. Het betekende de tweede plaats voor haar. De Duitse amazone Jana Wargers ging er vol voor als laatste starter van de barrage. Toch moest ze met  Quin genoegen nemen met de derde plaats. Marriet Smit Hoekstra reed met haar (v. Quality Time TN) naar de negende plaats met een foutloze barrageronde.

Foto Elianne Castelijns

Klik hier voor het resultaat

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz