Geert-Jan Raateland was met Don Bravour (v. Painted Black) de beste van de gecombineerde Grand Prix/ Inter II bij de Voornruiters in De Meern. Met 65.598% bleef de leerling van Nicole Werner de voor de organiserende vereniging rijdende Yoeki Bos met Winnetou (v. Redford) en Kirsten Brouwer met Alain Delon SB (v. UB 40) voor, die resp. tot 65.147% en 65.054% kwamen.

in de lichte tour werd Justine Mudde van de Voornruiters eerste en derde. Met Easy Rider (v. Sorento) stak ze er met 67.868% duidelijk bovenuit, met Filemon (v. Apache) behaalde ze 66.324%. Jeanine Nekeman kwam met ferrari (v. Apache) tot de tweede plaats met 66.985%.

In de ZZ-zwaar haalde minder dan de helft van de 15 deelnemers de 60%-grens.  de proef werd gewonnen door Christianne Goes, ook aangesloten bij de Voornruiters, met Accountancy Farsto (v. Scandic) met 65.286% Tweede werd Sanne van Wingen met Chain’s Zero (v. Flemmingh) met 64%, derde Lorraine van den Brink met D’Amour de Landetta (v. Sandro Hit) met 62.286%.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz