We stellen jullie graag voor aan Josien Lucht Kruimer. Zij versterkt ons team als adviseur op het gebied van fokkerij & voortplanting van het paard bij Vereniging Eigen Paard. Heb je een vraag over het fokken met jouw merrie, dekadvies, periode van dracht etc. dan krijg je vanaf heden antwoord van Josien.

Josien is sinds 2008 werkzaam op een Europees gecertificeerd spermawinstation voor paarden. Ze houdt zich dagelijks bezig met de voortplanting van het paard en het versturen van paardensperma over de hele wereld.

Daarnaast is zij sinds een aantal jaren werkzaam als paardentaxateur. Josien wordt regelmatig uitgenodigd om gastlessen, workshops en clinics te verzorgen op MBO scholen en voor bijvoorbeeld fok,- en rijverenigingen.

In haar vrije tijd volgt ze cursussen bij verschillende instituten en stamboeken om haar kennis op peil te houden. Josien haalt veel voldoening uit het delen van haar kennis over de paardenfokkerij en het exterieur van het paard.

Ga naar de website van Vereniging Eigen Paard.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz