Roelofsen Horse Trucks sponsort een nieuwe competitie voor de subtop-ruiters.  Met een mooie prijzenpot en de finale op het internationale podium van CSI Zwolle hoopt Roelofsen de dressuursport een stimulans te geven.  

“We hebben als doel hebben om de Subtop te stimuleren en een extra mogelijkheid bieden om deel te nemen aan finale kür op muziek op een internationale wedstrijd”, aldus organisator Roelofsen.

Van april tot en met september zijn er tien selectiewedstrijden verspreid door Nederland uitgeschreven. Om in aanmerking te komen voor een finaleplek dienen combinaties minimaal drie wedstrijden te rijden. De finale wordt op van 17 tot 20 oktober verreden op CSI Zwolle.

De selectiewedstrijden zijn gepland op:

28 april Geesteren
18 mei Blaricum
8 juni Peelbergen
20 juni Delft
13 juli Nieuw en St. Joosland
20 juli Exloo
18 augustus Uden
1 september Aerdenhout
7 september Tolbert
15 september Velddriel

Op de selectiewedstrijden bedraagt de prijzenpot 150, 100, 75, 50, 25 euro met volgprijzen van 20 euro. De hoofdprijs in de finale is drie maanden rijden in een nieuwe Parados. De reservekampioen ontvangt 250 en de nummer drie 150 euro. De volgprijzen zijn 25 waard en alle deelnemers hebben prijs.

Bekijk hier het reglement

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz