BHS Horses BV is de naam van het bedrijf dat de activiteiten van BSS Horses BV overneemt als serviceverlener bij het vervoer van paarden. BHS Horses combineert volgens commercieel manager Kennard Buisman en operationeel manager Dries Kronemeijer  de ervaring en kennis van het team van het voormalige BSS Horses met innovatieve ontwikkelingen. Bovendien zijn er in het nieuwe bedrijf beter financiële mogelijkheden om het bedrijf naar een hoger plan te brengen.

Commercieel manager Kennard Buisman: “Zoals de klanten gewend zijn, zal BHS Horses met een hoge kwaliteit blijven opereren en zullen we diverse innovaties in de loop van dit jaar uitrollen. Wij gaan onder meer  investeren in mogelijkheden die de moderne techniek te bieden heeft om klanten punctueler en sneller van dienst te kunnen zijn. Ons team is en blijft in ieder geval met dezelfde expertise en grote zorg in de weer om het waardevolle bezit van mensen veilig op de goede plek te brengen.”

Volgens Buisman is het team van BHS Horses uitermate gemotiveerd om bestaande en nieuwe klanten van dienst te zijn. Het telefoonnummer blijft +31365226121, het e-mailadres blijft info@horsetransport.eu en de website blijft www.horsetransport.eu.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz