Willem Greve, Albert Zoer en Angelique Hoorn: ze deden er hun stinkende best voor in de Grote Prijs over 1m55 in Neumünster. Peder Fredricson besloot hier een stokje voor te steken en de snelste tijd te noteren met de KWPN’er H&M Christian K (v. Namelus).

De door G.W. Klerks uit Elshout gefokte H&M Christian K (v. Namelus R) liep onder de Zweed Peder Fredricson naar de winnende tijd. Christian K’s moeder Sirnanda is de halfzus van de 1m60-paarden Donanda van de Mexicaan Julio David Vainer en Enanda van de Italiaan Michol del Signore.

Carambole was er onder Willem Greve weer sterk bij: het duo finishte slechts 0,34 seconden langzamer dan de Zweed. Greve won gisteren al een derde prijs met de inmiddels vijftienjarige zoon van Cassini I.

Albert Zoer voegde zich met de net negenjarige Florian (v. Zirocco Blue VDL) met slechts 0,02 seconden verschil op een derde plaats. Angelique Hoorn werd vierde met de dertienjarige Namelus R-zoon Brego R’n B.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz