Zondag 10 februari is bij Manege Groenendaal in Bunschoten de halve finale van de KNHS FNRS Springcompetitie verreden. Nadja Reins, Danielle van Karis en Ilse Buisman waren de winnaars In de drie klassen (S40, S60 en S80).

in Bunschoten waren startbewijzen voor de finale te verdienen. Uiteindelijk wisten zich 60 ruiters van FNRS Ruitersportcentra uit heel Nederland te plaatsen voor deze finale die op 24 maart in Ermelo verreden wordt. Het was een spannende strijd want iedereen wilde natuurlijk een ticket voor de finale verdienen. Winnaar van de S40 werd Nadja Reins met MVH Oril van De Meiden van Haarman. Van dezelfde manege ging Daniëlle van Karis met MVH Just Jessica ging aan de leiding in de klasse S60. In de S80 ging Ilse Buisman met Groenendaals Erika van Stal Groenendaal aan kop.

De beste 20 combinaties van elke klasse mogen door naar de finale die op 24 maart op het KNHS-centrum in Ermelo verreden wordt.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz