Vannacht was er geen houden aan Bram Chardon in de Wereldbekerfinale in Bordeaux. De jonge menner uit Den Hoorn stuurde zonder dat er en balletje viel zijn vierspan naar de top van het klassement. Na een spannende drive-off bleef hij Koos De Ronde voor, die in het klassement voor vandaag tweede staat op 14 seconden achterstand. De Belgische menner Glenn Geerts werd derfde.

De Australisch/Valkenswaardse menner Boyd Exell heeft heel wat kwalificatiewedstrijden gewonnen maar gisteren moest hij genoegen nemen met de laatste plaats. Inde eerste omloop vielen al drie balletjes, in de drive-off ging het helemaal fout omdat hij een verkeerd poortje in dreigde te rijden en dat moest corrigeren. Even leek het erop of IJsbrand Chardon met de overwinning aan de haal zou gaan maar omdat een achterpaard over de strengen van het voorpaard stapte, moest er onderweg van alles gerepareerd worden: hij zakte uiteindelijk naar de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz