Als Rob Heijligers het gisteravond na zijn overwinning met FFW88 in het 1m45 al laat heeft gemaakt in de Azelhof, dan had dat weinig invloed op zijn proef van vanochtend. Ook met Go go (A Lee Spring Power x Carnute) was hij super in vorm en won hij vanochtend een 1m35 direct op tijd. Marielle van Geel-Schröder werd zesde met haar Gigi-Carmen op meer dan 6 seconden van Rob Heijligers.

Michael Duffy werd op een halve seconde tweede voor Ierland met Captain Maddox, de Chinese Zhang Xingjia derde met Dulora. Sarah Lewis en Joanne Whitaker werden 4e en 5e.

Eigenaresse Mirjam Bierings was natuurlijk super tevreden: “We hebben gisteravond samen één biertje gedronken op de overwinning en toen zijn we naar huis gereden. Voor mij is het zo’n 85 kilometer, voor Rob is het naar Asten nog wel wat verder. Vanochtend om half 6 was ik alweer op pad, zo gaat dat bij ons. En dan is het helemaal mooi als je vanochtend weer wint. Super dat de paarden zo in vorm zijn, daar doen we het allemaal voor!”

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz