Rob Heijligers was vanavond in de hoofdrubriek in Lier de beste van 60 deelnemers in het 1m45 met barrage. De samenwerking met eigenaresse Mirjam Bierings verloopt voor Rob zeer voorspoedig. In de Azelhof liet Rob FFW88 bepaald niet wachten want hij was ruim een seconde sneller dan de nr. 2.

Drie Duitse combinaties volgden met de namen Dittmer, Ahlmann en Ehning. Rene Dittmer werd tweede met de Indoctro x Kannan Chesney, Johannes Ehning volgde met C-Jay (Carthago x Contender), daarna kwam Hannes Ahlmann met Nerrado (Nekton x Acorado). Bunoit Moeskops volgde voor België met Damore van het Haneweehof Z (Diamant de Semilly x Bentley van de Heffinck). Marielle van Geel werd in deze proef 10e met Flying Echo (Zento x Ramiro), man Daan van Geel 12e met  Djam (Canturano x Carthago Z).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz