In de 1m45-proef met barrage vandaag tijdens de Winter Masters in Kronenberg kwamen 8 van de 69 gestarte combinaties terug voor de barrage. Maar liefst 6 van de 8 kwamen uit Nederland dus was het geen verwondering dat er een Nederlandse overwinning uit de bus zou komen. Omdat Katrin Eckermann en Sören Pedersen 7e en 8e werden, werd het een compleet Nederlands feestje, aangevoerd door young rider Lars Kersten (op de foto met Dobbey) uit Egchel.

Lars Kersten was met H-Cassino (Torino x Nebelhorn), een 12-jarige ruin in Amerikaans bezit, de eerste starter in de barrage en toen iedereen zijn beest had gedaan, stond hij nog steeds aan kop. Robert Vos verbeterde de tijd van Kersten maar moest dat met een balk bekopen met zijn Scotch, de Stolzenberg x Escudo die hij samen met Herman Seiger in bezit heeft. Als snelste 4-fouter werd hij 5e. Jur Vrieling kwam op zo’n anderhalve seconde op de tweede plaats met de hengst Baltic VDL (Quaprice Bois Margot x Jus de Pomme). Amber Fijen volgde met Jamaica van ’t Heike, de Epleaser van’t Heike x Grandeur, in eigendom van Fabrie Fijen Sporthorses. Kim Emmen pakte de vierde plaats met Eclips (Baloubet du Rouet x Highline), Zesde werd Siebe Kramer met Evermeta (Mr. Blue x Nimmerdor).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz