Op zondag 10 maart 2019 wordt er weer een clinic exterieurbeoordeling georganiseerd door Vereniging Eigen Paard. Dit maal speciaal over het Friese paard. Tijdens deze clinic wordt het paard aan de hand en onder het zadel beoordeeld op zijn exterieur. Welke effecten heeft het exterieur op de bewegingen van het paard? Aan de hand van het lineair scoreformulier wordt o.a. hierover uitleg gegeven.

Frenk Jespers verzorgt de clinic exterieurbeoordeling samen met Josien Lucht – Kruimer. Frenk heeft al geruime tijd ervaring als hengstenkeuringscommissielid van het KWPN, maar ook van het Zweedse stamboek. Sinds december 2015 is hij hengstenkeuringsjury voor het Friese paard bij het KFPS.

Zaterdag 23 maart organiseren we een Horse Dating Friesian Edition, deze clinic is een mooie aanvulling hierop en zeker interessant voor de liefhebbers van dit prachtige ras!

Leden van Vereniging Eigen Paard krijgen € 10,- korting! (log in om je kaartje met korting te kopen).

Foto door Ingrid Truijens, Judith Pietersen op Limited Edition tijdens Balans Hippique.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz