Van de 60 deelnemers bij de twee fasen-rubriek voor de 7-jarige paarden waren er maar liefst 25 dubbel foutloos. Bij zo’n inloopdag is het niet heel belangrijk wie er dan wint, zeker niet in de rubrieken voor jonge paarden. In elk geval: dubbel foutloos bleven bleven Leon Thijssen (9e) met Tippy Z (Tyson x Jetset-D), Loewie Joppen (11e ) met Hantano (v. Quasimodo Z), Anne-Marie Poels (14e) met Harvey (v. Baloubet du Rouet), Wout-Jan van der Schans (15e) met Haretto (Diamant de Semilly x Chin Chin), Aniek Diks (16e) met Harm (Spartacus x Corland), Niels Kersten (17e) met Conquality (Conthargos x Ephebe for Ever), Mel Thijssen (18e) met Haisjo (Numero Uno x Lupicor), Michael Greeve (23e) met Hennessy (Eldorado van de Zeshoek x Verdi TN) en Yves Winkelmolen (24e) met Da Vinci Z (v. Dutch Capitol).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz