Hij had de snelste tijd in de barrage van de finale in de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva maar drie hindernissen voor het einde brak zijn stijgbeugel. En dat ging een tijdje goed maar op de allerlaatste hindernis ging het toch nog fout voor Sebastien Kapel met Vanda McLaren (v. Diamant de Semilly). Het betekende de 7e plaats in de finale voor 7-jarige paarden. een proef waaraan 68 combinaties aan de start gingen, met 19 in de barrage.

De proef werd gewonnen door de Belg Hendrik Denutte met Nazaro Z, gevolgd door Stijn Timmerman, ook uit België, met Miss Marple (Ugano Sitte x Vigo d’Arsouilles). De Fransman Harold Boisset reed Cornelia Nok (Chef Rouge x Le Tot de Semilly) naar de derde plaats, Alberto Zorzi (I) werd vierde met Hilfiger VDL ( v. Arezzo VDL). Vijfde werd de Zweedse Annika Axelsson met Cleo Z (Clintissimo Z x Lord Z).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz