Christian Ahlmann won vanmiddag in het Oostenrijkse Treffen de afsluitende 1m60 Grand Prix. Jur Vrieling behaalde met VDL Glasgow van ’t Merelsnest een mooie vijfde plaats.

Van de 42 combinaties plaatsten zich 14 voor de barrage. Ahlmann klokte als voorlaatste starter met Clintrexo Z (v. Clintissimo Z) de winnende tijd. De Duitser won dit seizoen al de Wereldbekerwedstrijden van Mechelen met Clintrexo Z en Leipzig met Carabis Z. Deze overwinning leverde hem een winsom van 86.000 euro op.

Net achter de Duitser eindigde Marlon Modolo Zanotelli met Icarus (v. Douglas). Een derde plaats was er voor de Oostenrijker Max Kühner met Cornet Kalua (v.Cornet Obolensky). De Zweedse Malin Baryard-Johnsson eindigde op een vierde plaats met H&M Indiana (v.Kashmir vh Schuttershof).

Klik hier voor het resultaat.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz