Jens van Grunsven heeft in het Duitse Offenburg een prachtige prestatie geleverd door het sterk bezette 1m50 met barrage te winnen. Van de 61 deelnemers slaagden er slechts 13 in om de barrage te bereiken. De 22-jarige Jens was de laatste weken al super in vorm met de 12-jarige vosmerrie Cika (Can Cun la Silla x Montreux x Opan). Het is een mooie opsteker in zijn ambitie om zich fulltime te richten op een springruitercarrière.

Van Grunsven was sneller dan de Duitser Hans-Dieter Dreher die met Prinz (v. Perigueux) op de tweede plaats eindigde. De Zwitserse Christina Liebherr werd derde met de BWP-er L.B. Eagle Eye (v. Darco). Vierde werd de Zwitser Walter Gabathuler met Silver Surfer (v. Casall),  vijfde de de Zwitserse Melanie Freimüller en Carino B. Frank Schuttert werd met de derde tijd maar een balkje tiende met Silbermond (v. Stakkato Gold).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz