Vanmiddag stond in Sharjah (Emiraten) de wereldbekerwedstrijd in de arabische liga op het programma om de HH Ruler of Sharjah Cup. Aan de 1m40/1m60-wedstrijd in twee omlopen deden 42 combinaties mee, met de tweede omloop voor de beste 12 van de eerste ronde.  Winnaar werd  Abdullah Humaid al Muhairi van de Emiraten met de Oldenburgse Cha Cha Cha, een 14-jarige merrie van Chacco Blue x Quick Star die door Paul Schockemöhle gefokt werd en eerder o.a. onder de Amerikaan Kent Farrington en de Italiaan Emanuele Camilli internationaal sprong. 

Tweede werd de Zweedse Evelina Tovek met Dalila de la Pomme, een 10-jarige SBS-merrie van Taran di Pomme x Diamant de Semilly die eerder onder Wilm Vermeir en daarvoor onder Dorien de Vocht sprong. Derde werd de Zwitserse Janika Sprunger met Bacardi VDL (Corland x Kannan), de 13-jarige hengst die twee weken geleden nog de wereldbekerwedstrijd in Dubai won. Ook uti de Emiraten komt de nr. 4, Abdullah Mohd Al Marri, die James van de Oude Heihoef s[rog, de BWP-ruin van Douglas x Action Breaker. Vijfde werd led Abdulrahman Almobty uit het Arabisch koninkrijk met  Dona Evita, de 16-jarige Darco x Fleuri du Manoir.

Klik hier voor het resultaat

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz