Het online wedstrijdplatform We All Ride, het initiatief van Rens Plandsoen, heeft samen met Parapaard de Dutch Masters G-competitie in het leven geroepen. Deelnemers met een handicap doen hierin mee aan een online competitie waarvan de finale live tijdens de Dutch Masters (Indoor Brabant) verreden wordt. Dankzij de sponsoring van Parapaard is deelname gratis!

De competitie is open voor ruiters met een handicap. De beste drie ruiters per klasse worden uitgenodigd om in maart de finale te rijden in de Brabanthallen. Op de website weallride.org/dmg staan de aanwijzingen: maak een filmpje van een G1 of G3-proef (wedstrijdtenue niet verplicht) en stuur dat in. Daarna wordt de proef binnen 48 uur beoordeeld en met commentaar teruggestuurd. De score en de plaatsing verschijnen op de website.

WeAllRide is de eerste organisatie die het mogelijk maakt voor ruiters met een verstandelijke of meervoudige beperking om wedstrijden te rijden in nationaal verband. Proeven kunnen tot en met 4 maart worden ingestuurd.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz