De 5* rankingproef over 1m45 met barrage in Amsterdam werd vroeg in de middag gewonnen door de Zweedse Malin Baryard-Johnsson met de Zweeds gefokte H&M Second Chance (Carland x White Clover). Eric van der Vleuten werd vijfde na een foutloze barrage met de Holsteinse merrie Snoes (Clarimo x Cristo).

De Fransman Simon Delestre, gisteravond nog schitterend winnaar van de Grote Prijs, was opnieuw in vorm. Met Uccello de Will (v. Marlou des Etisses) kon hij een halve seconde na Malin tweede worden. De Belg Niels Bruynseels eindigde met Utamaro D’Ecaussines (v. Diamant de Semilly) op de derde plaats. De Colombiaan Dayro Arroyave stuurde zijn twaalfjarige BWP-merrie Handy van HD (v. Tinka’s Boy) naar plaats vier.

Foto Elianne Castelijns

Klik hier voor het volledige resultaat.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz