Rowen van de Mheen won vanmiddag in de Amsterdamse RAI de belangrijkste rubriek van de dag, een 1m40 op tijd. Met zijn Verdi x Contendro-schimmel Q Verdi bleef hij ruim voor op Tom Schellekens met Casander (Lord Z x Concorde) en de Ierse Sofie Slattery met Calentine du Bois Pinchet (v. Arpad des Six Censes) De familie Van de Mheen, ook sponsor van Jumping Amsterdam, was goed vertegenwoordigd in de top want Elize van de Mheen werd vierde met Ferdinand B, ook een jonge Verdi uit een Heartbreaker-moeder.

Anne-Liza Makkinga won na barrage het 1m35 met Diabolo (v. Diarado). Belinda de Graaf werd tweede met Diabolo (v. Clinton), Thom de Koff derde met Ferran (v. Iindorado).

Het 1m30 met barrage was voor Kimberly Loos met Katinka L (v. Vivaldi du Seigneur), op de voet gevolgd door Anoek van der Pluijm met Elcapone M (v. Baloubet du Rouet). Derde werd Jordi van Oosterhout met Fame (v. Kannan).

In het 1m20 was het Alexandra Schelling die de eerste prijs pakte met Gravin van de Dreef (v. Cartier van de Heffinck), Stijn Testers werd tweede met Wiske (v. Kojak), Bas Moerings derde met de hengst Ipsthar (v. Denzel van het Meulenhof).

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz