Sanne Thijssen heeft vanmiddag de Grote Prijs van Oliva gewonnen met Bulavsco (Verdi TN x Corland). Met 23 van de 67 gestarte combinaties in de barrage, waarbij ook nog eens  7 combinaties alleen een tijdfout hadden, kreeg Sanne het niet cadeau.

Op precies een seconde na Sanne kwam de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli op de vijfde plaats met J-Figyelem (Vingino x Animo). Zijn landgenoot Pedro Veniss kwam met For Felicia (For Pleasure x Espri) het dichtst in de buurt bij Sanne, die als een van de laatste aan de barrage begon met haar fokproduct van Peter en Annemieke Rinkes. Jerome Guery werd derde voor België met Kel’Star de Vingt Ponts (Kannan x Landor S). Vierde werd de Duitser David Will met Forest Gump (Forsyth x Feuerwerk).

Johnny Pals was met Arco Darco Z (v. Arko III) een van de ongelukkigen die in de eerste omloop een tijdfout kregen.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz