Jan Vermeiren pakte bij de zevenjarige hengsten in de Pavo Hengstencompetitie met twee hengsten een prijs. Met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye, won de Belgische ruiter de rubriek en met Mr. Idol S (v. Plot Blue) werd hij vierde.  Van de veertien hengsten mochten er tien door in de ingebouwde barrage.

Vermeiren was met Mr Uno-k Van ’t Kattenheye, die vorig jaar bij de zesjarigen de tweede manche van de Pavo Hengstencompetitie won, met 30,59 seconden met afstand het snelst in de barrage. Het gat tussen  Mr Blue C en Bart Anthonissen was bijna anderhalve seconde. Anthonissen, die in 31,99 seconden finishte met de Mr. Blue-zoon werd op zijn beurt op de voet gevolgd door Guy Beyers met Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte) met 32,06 seconden. Vermeiren volgde daarop met Mr. Idol S in 32,10 seconden.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz