Negen van de 54 gestarte deelnemers gingen vanmiddag in Kronenberg voor de overwinning in de 2* 1m45-grote prijs. Engelsman James Billington bleek de beste met Fancy Roos VDL (Baltic VDL x Goodtimes) van Van de Lageweg uit Bears. Bart van der Maat, Douglas Lindelöw, Davide Kainich en Remco Been volgden.

Bart van der Maat uit Houten, werkzaam bij Rolf-Göran Bengtsson in Duitsland,  moest met Queen of Lightness (Quintender 2 x Ehrentanz) ruim een seconde toegeven op Billington. Datzelfde gold voor de Zweed Douglas Lindelöw met Casquo Blue (Chacco-Blue x Carthago Z) ten opzichte van Bart. De Italiaan Davide Kainich kwam daar weer ruim twee seconden achter met Arian (Cornet Obolensky x Acobat I). Remco Been werd met de tweede tijd maar een balkje vijfde met Holland van de Bisschop, de Heartbreaker x Libero van Hank Melse en Eric Wiefferink.

Niels Tacken met Alexia (Andiamo x Dutch Capitol) en Gerco Schröder met Glock’s Dobelensky (Cornet Obolensky x Lux) hadden een fout in de barrage en werden resp. 8e en 9e.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz