Op zaterdagavond werd in Schijndel tijdens Indoor de Meierij de traditionele wedstrijd om de Wim de Kis Bokaal verreden. Arnold Boerekamps werd tweede, derde en vijfde maar hij moest toch Aniek Diks voor de hoofdprijs voor laten gaan. Guus Mulders werd vierde.

De Wim de Kis Bokaal is een jaarlijkse wedstrijd voor Z-ruiters ter herinnering aan de in 2006 overleden Wim van den Oetelaar, die net als alle familieleden onder de bijnaam ‘De Kis’ gekend werd in de omgeving van Schijndel. Ook dit jaar waren er weer 50 combinaties die mededen voor de prijzen. Daarvan profiteerde Aniek Diks het meest met Alione (v. Gentleman). Ze won behalve de geldprijs niet alleen de bokaal, maar ook twee kaarten voor het driedaagse popfestival Paaspop dat naast de manege gehouden wordt en als beste amazone ook een schoonheidsbehandeling bij Neeltje’s Beautysalon. De vier kinderen Van den Oetelaar gingen op de foto voor de prijsuitreiking met Aniek Diks: Joost, Joris,  Janneke en Judith. Neeltje Kuenen reikte de prijs uit voor de schoonheidsbehandeling.

Arnold Boerekamps reed met zijn paarden Alpenfee (v. Casal), Zeppe Blue (v. Zirocco Blue) en SLI Quapitol (v. Quidam de Revel) in de top-5. Guus Mulders uit Berghem werd vierde met Cola Light (v. Marlon).

Vanmiddag wordt tijdens Indoor De Meijerij vanaf 14.00 uur de grote prijs Z/ZZ verreden met 89 deelnemers.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz