De Duitse ruiters zijn in vorm in Leipzig. Ook in de 1m50-proef met barrage om het Championat van Leipzig waren acht van de tien beste combinaties Duits. Slechts twee combinaties haalden de barrage. Winnaar werd Marco Kutscher met Charco met 4 strafpunten in de barrage. Christian Ahlmann moest in de extra omloop 17 strafpunten incasseren met Take A Chance On Me Z (Taloubet Zx AldatusZ), waarmee hij tweede werd. 

Daniel Deusser kreeg in het basisparcours een tijdfout met Jasmien van de Bisschop (Larino x Chin Chin) wat hem de derde plaats opleverde, net voor Yuri Mansur voor Brazilie met Ibelle ASK (Verdi x Robin des Bruyere) die ook net te langzaam was. Pius Schwizer had vier strafpunten binnen de tijd met Cina Donna AWR (Chacco Blue x Lombard) en werd vijfde.

Maikel van der Vleuten kreeg met Dana Blue (Mr. Blue x Hemingway) 8 strafpunten in het basisparcours.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz