De Grote Prijs in het Belgische SentowerPark over 1m45 met 7 deelnemers kreeg een verrassende ontknoping. Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli (foto) en zijn Icarus (v. Douglas) opende met een heel scherpe tijd, waarna eerst Lisa Nooren met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Dobel’s Cento) in de buurt kwam, naar later bleek goed voor de derde plaats. De Belg Pieter Clemens, stalruiter bij Jos Lansink, wist zich met  zijn Caldero (v. Camaro M) daar nog boven te rijden maar kwam op precies dezelfde tijd uit als de Braziliaan. Daardoor kende de proef twee winnaars

Wout-Jan van der Schans deed met D’Angelo (v. Tangelo vd Zuuthoeve) nog een poging maar hij bleef steken op bijna 3 seconden van de winnaars op de zesde plaats. Gerco Schröder, Kevin Jochems, Mel Thijssen en Denise Bakker kregen een balk in de barrage van zestien kandidaten. SFN Zenith (v. Rash) kreeg met Jeroen Dubbeldam twee fouten in het basisparcours.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz