De Britse Equestrian Federation heeft de namen bekend gemaakt van  25 paardensporters die het World Class Program Podium Potential team vormen. De opzet wordt betaald uit de nationale loterij. Charlote Fry, amazone bij Van Olst Horses, is een van de teamleden.

Dressage:
Charlotte Fry (based in The Netherlands), Sonnar Murray-Brown (Gloucestershire), Becky Moody (South Yorkshire), Alice Oppenheimer (Hampshire) and Hayley Watson-Greaves (Gloucestershire)

Eventing:
Tom Jackson (Kent), Richard Jones (Leicestershire), Harry Meade (Wiltshire), Willa Newton (Leicestershire) and Georgie Spence (Wiltshire)

Para-Dressage:
Heather Bennett (East Yorkshire), Charlotte Cundall (North Yorkshire), Diane Green (Gloucestershire), Izzy Palmer (West Yorkshire), Julie Payne (Oxfordshire), Amanda Shirtcliffe (Buckinghamshire) and Georgia Wilson (Conwy County Borough)

Showjumping:
Alison Barton (West Yorkshire), Amanda Derbyshire (based in USA) Jamie Gornall (North Yorkshire), Amy Inglis (Sussex), Harriet Nuttall (Somerset), Anna Power (Somerset), Holly Smith (Leicestershire) and Ellen Whitaker (South Yorkshire)

De ruiters worden op maat ondersteund in onder andere coaching, wetenschap, medicijngebruik, voeding, sportpsychologie.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz