De kwalificatierubriek vandaag in Sentower Park over 1m40 direct op tijd kende twee groepen prijzen. Alsof er een L aan de gang was. Maar liefst 160 deelnemers deden mee. In groep 1 won de Fransman Julien Epaillard, in de tweede groep de Luxemburger Victor Bettendorf.

Voor Nederland reden Kevin Jochems met Kyamant van ‘ t Spieveld (Diamant de Semilly x Toulon), Albert Zoer met Freedom (v. Larino), Jelmer Hoekstra met Colina Pijnvenhof Z (Colman x Parco), Lars Kuster met Glamour Betty (Sheraton x Sandro Boy junior) zich in de eerste groep in de prijzen. In de tweede groep waren dat Hendrik-Jan Schuttert met Farmers Proud HS (Verdi x Cavalier), Stefanie Heins met Silverado (Orlando x Voltaire), Wout-Jan van der Schans met d’Angelo (Tangelo van de Zuuthoeve x Sam R), Lennard de Boer met Dento (Zento x Pretendent) en Kars Bonhof met Carsina (Calido I x As Di Villagana).

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz