Arie Hamoen vervangt Marian Dorresteijn tijdens de komende KWPN Stallion Show als lid van de hengstenkeuringscommissie dressuur.  Dorresteijn is onlangs opgenomen in het ziekenhuis, nadat was geconstateerd dat zij een vernauwde hartklep heeft.

Zij is momenteel in afwachting van de operatie, waarbij de niet optimaal functionerende hartklep wordt vervangen. Hoewel de prognose na de operatie heel gunstig is, zal het herstel en de revalidatie een langere periode in beslag nemen. Hierdoor zal zij tijdens de komende KWPN Stallion Show, die van 30 januari t/m 2 februari plaats vindt, niet in staat zijn haar functie in de Hengstenkeuringscommissie dressuur uit te oefenen.  Het Algemeen Bestuur heeft Arie Hamoen gevraagd om Marian Dorresteijn in deze hoedanigheid tijdens de KWPN Stallion Show te vervangen. Hij zal derhalve naast Bert Rutten en Reijer van Woudenberg aantreden om de jonge dressuurhengsten in ‘s-Hertogenbosch te beoordelen.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz