Isabell Werth blijft aan kop van de wereldranglijst dressuur. Ze staat op 1 met Weihegold, waarmee ze  onlangs  succesvol was in de CDI5* Grand Prix en Freestyle in Stockholm. Maar ze staat ook op 3 met Bella Rose (foto) en op 4 met Emilio.

De Amerikaans Laura Graves staat 2e, natuurlijk met haar KWPN-ruin Verdades, de Florett Ass met Renovo in de derde generatie. Helen Langehanenberg verruilt haar zevende plaats voor de vijfde, waarmee ze  Charlotte Dujardin met Mount St John Freestyle achter zich laat. Dorothee Schneider zakt een plaats naar de zevende plaats, Edward Gal stijgt een plaats: van 8 naar 7. De grootste verrassing is Jessica von Bredow-Werndl, die van plaats 20 naar plaats 10 stijgt. In Genève imponeerde de amazonemet de overwinning in het zadel van TSF Dalera BB.

Ranking

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz