Koen Vereecke pakte gisteravond met Jativia een van de hoofdprijzen in de Mechelse Nekkerhal. De Belg stuurde de negenjarige Cardento x Gottwald x Lugano van la Roche in 33,25 seconden foutloos door de barrage en wist daarmee het thuispubliek op de banken te krijgen. Daniel Deusser met Jasmien van de Bisschop (Larino x Chin Chin) en Pius Schwizer met About a Dream (Clinton x Indoctro) volgden in de prijsuitreiking.

Vereecke, afkomstig uit Waarschoot, is goed bezig met de schimmelmerrie. Hij slaagde er het afgelopen seizoen vooral tijdens de vele Belgische internationale concoursen overwinningen te pakken, zoals in Knokke, Moorsele, Opglabbeek, Lier en Beervelde, maar ook in het Franse Maubeuge.

De enige Nederlandse deelnemer was Harrie Smolders, die met Zinius tegen 8 strafpunten aanliep.

De wereldbekerwedstrijd springen in Mechelen begint om 14.30 uur met voor Nederland Willem Greve en Harrie Smolders.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz