De Prix St. Georges op het Oudejaarsconcours bij De Kroo in Nieuw- en Sint Joosland werd vandaag gewonnen door Mara de Vries met Dornenstern (v. Danone). Met een mooie score van 69,485% won ze na Houten en Velddriel ook Nieuws- en Sint Joosland en een selectie voor Jumping Amsterdam. 

Stephanie de Frel volgde vlak achter De Vries met Farmana Angel (v. Armani) in en score van 69,044%. Geert-Jan Raateland en Painted (v. Painted Black) werden derde met 68,897%. Kirsten Brouwer noteerde met Everlast-Lindh (v. Hofrat) de vierde score met 68,088%, gevolgd door Thamar Zweistra en Totalis-dochter Hexagon’s Godinde met 66,103%.

In het ZZ-Zwaar won Nadia van Schaik de twee proeven. In de eerste proef reed ze Floortje (v. Negro) naar 61,857%, in de tweede proef naar 61,286%. In de eerste proef kwam Simone Nije met  Adios (v. Revenge W) op de tweede plaats met 60,500%. In de tweede proef werd Julia Bouthoorn tweede met Boy-Bentley (v. Johnson) en 61,000%.

In de gecombineerde landenproef voor junioren en young riders was Merel van Wallenburg met afstand de beste. De young rider reed Zip (v. Painted Black) naar 66,029%. Young rider Maud Hofland noteerde met Urbanes (v. Gribaldi) de tweede score van 63,824%.

In het kleine groepje young riders en junioren die de landenproef reden mocht Robin Heiden de eerste prijs ophalen. Haar juniorenproef met Gasmonkey (v. Tuschinski) leverde 62,574% op.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz