In London won Hans Peter Minderhoud de afgelopen week met Glock’s Dream Boy (Vivaldi x Ferro) ook al de Grand Prix, vandaag in de Wereldbekerwedstrijd in Mechelen reed hij de hengst opnieuw naar de winst. Met een persoonlijk record van 75,87% liet het duo onder andere Helen Langehanenberg met Damsey (75,717%) en Therese Nilshagen met Dante Weltino (74,783%) achter zich. 

De Belgische juryleden Freddy Leyman en Jacque Van Daele jureerden de rit van Helen Langehanenberg met Damsey FRH het hoogst. De Duitse amazone en haar 16-jarige Hannoveraanse hengst volgden uiteindelijk op de tweede plaats met 75,517%. Therese Nilshagen werd derde met haar 11-jarige Dante Weltino (Danone 4). Cennin kwam met Madeleine Witte-Vrees niet verder dan 69,804% (8ste plaats) en Patrick van der Meer stuurde Zippo naar 68,587%  (11e).

Bekijk de volledige uitslag hier

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz