Het kwam perfect uit vanavond in Mechelen. De rubriek Sires of the World die als sponsornaam simpelweg ‘Léon Melchior’ had, werd gewonnen door Christian Ahlmann, de echtgenoot van Judy-Ann Melchior. Hij won de rankingproef over 1m45 met Caribis Z, de 11-jarige schimmelhengst van Caritano uit een Canabis Z-moeder in eigendom van fokker van Stoeterij Zangersheide.

Francois Mathy stuurde Casanova de l’Herse naar de tweede plaats. Met de Ugano Sitte x Kashmir van Schuttershof kwam hij minder dan een halve seconde tekort. Duitser Christian Ahlmann pakte ook de derde plaats, nu met Dominator Z, de Diamant de Semilly x Cassini I, ook van Zangersheide. Jos Verlooy volgde met Romeo de Villaret, de Mr. Blue x If de Merze van de eigen Eurohorse Stoeterij, vijfde werd Nicola Philippaerts met Bisquet Balou C (Balou du Rouet x Polydor).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz