Na acht van de dertien kwalificatiewedstrijden in de West-Europese league om de Longines wereldbeker staat Steve Guerdat aan de leiding. Hij heeft dan ook al aan zeven wedstrijden deelgenomen. Nederlandse ruiters zijn in de top niet te vinden. Maikel van der Vleuten is de beste Nederlander op de 24e plaats met punten uit Helsinki, Lyon en Madrid, Eric van der Vleuten staat met punten uit optredens in Madrid en La Coruna op de 32e plaats.

De eerstvolgende wedstrijd is deze week in Mechelen, waar voor Nederland Ivo Biessen, Willem Greve en Harrie Smolders aan de start komen. En verder kan er nog van alles gebeuren in de wedstrijden in Basel, Leipzig, Amsterdam en Bordeaux. De finale wordt gehouden in Gothenburg van 3 tot en met 7 april 2019.

Bekijk hier de tussenstand

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz