Op 5 januari komen bijna 1.500 tuigpaardliefhebbers bijeen in Ermelo om onder andere de jongste jaargang hengsten te bewonderen, die aan de hengstenkeuringscommissie wordt voorgesteld. Het programma is inmiddels bekendgemaakt door het KWPN. 

Naast de 28 hengsten die zijn aangemeld voor de eerste bezichtiging in het kader van de hengstenselectie, is er nog veel meer te beleven deze dag. Zo komen bijna alle actieve reeds goedgekeurde hengsten in tuig, aan de hand of aan de lange lijnen in de ring en is er weer een verrassende show.
Meer weten over het programma en de Hengstenkeuring? Klik dan hier voor meer informatie.

Kaartverkoop
Kaarten voor de eerste bezichtiging op 5 januari zijn te verkrijgen aan de kassa voor 10 euro per volwassene, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 5 euro entree en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen. Bezoekers betalen geen parkeergeld.

Als VIP op de hengstenkeuring
Bezoekers kunnen ook vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring. Voor 85 euro per persoon (incl. BTW) boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor 15 euro (incl. BTW) per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Karlas (karlas@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 567).

Catalogus
De catalogus, waarin u alle informatie vindt over de aangeboden hengsten, is te verkrijgen aan de kassa van de Hengstenkeuring op 5 januari.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz