Maikel van der Vleuten bewaarde zijn beste prestatie in Londen voor de laatste rubriek. In de Grote Prijs over 1m60 werd hij knap tweede. Een prachtige prestatie was er ook voor Doron Kuipers, ie deed wat hij al dagen doet in Olympia: in de prijzen rijden. De vierde plaats vanavond was wel een heel bijzondere!

In het loodzware parcours konden 5 van de 30 deelnemende combinaties zich plaatsen voor de barrage. De eerste in die barrage was Rodrigo Giesteira Almeida. Samen met de 12-jarige KWPN -ruin GC Chopin’s Bushi (Contendro II x Narobi) uit de stallen van de Iron Horse Farm zette de Portugees uit Maasbree de toon met een foutloze omloop in 28,69 seconden. Doron Kuipers volgde als tweede en ook hij bleef weer foutloos met de 10-jarige Calido I x Askari Charley, in een tijd van  29,83 seconden. Maikel van der Vleuten volgde aan de start. Samen met de 10-jarige BWP-merrie Idi Utopia (Quasimodo Z x Udarco) nam hij de leiding met 28.64 seconden. Maar Alberto Zorzi kwam nog. De Italiaan loodste zijn 10-jarige L’Arc de Triomphe-merrie, Ulane de Coquerie naar de overwinning in 27,42 seconden.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz