In de GP-kwalificatie over 1.45m in Kronenberg deed Eric van der Vleuten sr. als laatste starter in de barrage een serieuze poging om te winnen. Met de tienjarige Djoost Again finishte hij uiteindelijk als derde tijd, achter de Belg Pieter Clemens van de stal van Jos Lansink met Quintini (Quintender x Cassini II) en de Zweedse winnares Karin Martinsen, een leerlinge van Emile Hendrix, met Matina (Party Dance x Charmeur).

Maar liefst vierentwintig van de maar liefst vierennegentig combinaties bleven foutloos in de ranking proef, gebouwd door Henk Linders. Na de top-3 kwam de in Schijndel verblijvende Italiaan Giampiero Garofalomet met Emo (Vleut x Polydor), het paard van Kees van den Oetelaar en het Italiaanse Equita. Eventing-grootheid Michael Jung werd vijfde met Fisherdaily Impressed (Cartani x Elcaro).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz