Rogier Linssen won met Quantas (Quintero x Laurin) vanmiddag in de Peelbergen in Kronenberg de Qualifier MT Final CSI2*, een proef direct op tijd over 1,40m. Hij was bijna anderhalve seconde sneller dan de Tsjech Jan Malý met Zarthago BR Z. Het Britse talent Louise Saywell stuurde haar KWPN’er Carolus K Dhi (Indoctro x Gran Corrado) naar de derde plaats op minder dan een halve seconde.

Timothy Hendrix kon in het zadel van de achtjarige hengst Kimmel SCF (Amaretto d’Arco x Lester) de vierde plaats pakken, net voor de Italiaan Giampiero Garofalo met Festinov (Ustinov x Hors La Loi II ). Steven Veldhuis kwam foutloos in de zevende tijd binnen  met Elba-Montanja (Berlin x Epilot). Lars Kersten eindigde met H-Cassino (Torino x Nebelhorn) op plaats tien, Albert Zoer volgde hem met Freedom (v. Larino).

Klik hier voor het volledige resultaat.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz