Doron Kuipers is het concours in het Londense Olympia goed begonnen. eerder vandaag won hij de openingsrubriek met Freestyle, in de tweede rubriek werd hij knap vijfde met Charley na een barrage waarin hij anderhalve seconde moest toegeven op winnaar Darragh Kenny.

De hindernissen stonden gebouwd op een hoogte van 1.55m, van de 26 deelnemers plaatsten zich elf combinaties voor de barrage. Op één honderdste van een seconde werd Robert Whitaker met Catwalk IV (v. Colman) tweede. Francois Mathy Jr. volgde met Uno de la Roque (v. Numero Uno) op tweehonderdste seconde na Whitaker. Geir Gulliksen  werd vierde met de 17-jarige Edesa S Banjan (Toulon x Lys de Darmen), Doron Kuipers (Charley) werd dus vijfde met de 10-jarige schimmel Charley (Calido I X Askari) van Herman Verhagen uit Schoorl.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz