Tijdens 3 springconcoursen kan er ook in 2019 worden gestreden om een mooie prijzenpot. Jumping Oss, HC Bernheze en Hippisch Festijn Grave zijn de 3 concoursen waar kwalificatiepunten kunnen worden verzameld.

Een belangrijke wijzigingen van de 3e editie is dat deelnemers minimaal 2 van de 3 wedstrijden moeten rijden om in de finale van start te kunnen gaan. Een andere wijziging in het reglement is dat deelnemers punten verzamelen op basis van plaatsing.

De plaatsingspunten worden gekoppeld aan het aantal prijzen in de rubriek die meetelt voor de Wetering Bodemtechniek trophy.  Kent een rubriek 14 prijswinnaars dan krijgt de nummer één 14 kwalificatiepunten, aflopend naar 1 punt voor de laatste winnaar in die rubriek.

Hans van de Wetering, hoofdsponsor van deze prijs gaf aan blij te zijn met deze combinatie van concoursen. Het was dan ook geen vraag of hij door zou gaan als naamgever. “We moeten groeien” en dat heeft tijd nodig. We maken er een mooi finale van. De finale is op 30 juni 2019 tijdens het Hippisch Festijn Grave.

Alle details over het nieuwe reglement worden binnenkort gepubliceerd via Nieuws.horse en op de sites van de organiserende verenigingen.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz