Stal Brouwer en Joop van Uytert zijn de grootste aanvoerders van de AES hengstenkeuring die vanaf 11.00 uur plaatsvindt in de Eurohal in Zuidbroek.

In totaal worden 18 hengsten gepresenteerd. Alle hengsten komen eerst aan de hand op de straat, met uitzondering van de al gekeurde hengsten die voor een opwaardering komen. Daarna worden de twee- en driejarige hengsten los in de kooi gepresenteerd. Vanaf 3 jaar hebben de eigenaren de mogelijkheid om hun hengst in een zadelproef te tonen, wat nodig is voor het predicaat ‘Approved’.

Om 15.00 begint de presentatie van de Christmas Auction met 25 jonge sportpaarden), om 18.00 uur start de veiling Youngster Christmas Auction met als start een presentatie/clinic van de toppers Adelinde Cornelissen en Rolf-Göran Bengtsson, de topruiter die Emir R onder zijn hoede heeft, de hengst van de gebroeders Brouwer en Aniek Diks.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz