De nakeuring van het Westfaalse paardenstamboek in Münster-Handorf van 13 december leverde nieuw gekeurde of erkende warmbloedhengsten op.

Goedgekeurd werd de vierjarige Westfaler Casper (Cassitano x FAN Holland) die in het najaar al zijn verrichtingsonderzoek in Schlickau gedaan had en inmiddels goed in de sport loopt.  Voor 15 merries per jaar werd de 3-jarige Oldenburger Daricello (Dante Weltino x Laurentio) goedgekeurd.  De Zweeds gefokte Sezarion (Sezuan x Sandro Hit) werd behalve bij Oldenburg ook bij Westfalen erkend. Dat geldt ook voor de Rheinländer Colman S (Clueso x Werther) en de vijfjarige Trakehner Fellini (Berlusconi x Grafenstolz). Erkend werd ook de 8-jarige Oldenburger hengst Belissariov (Belissimo M x Sandro Hit).  Ook de achtjährige Westfaalse hengst Bordeaux‘ Barolo (Bordeaux x Münchhausen) die in de lichte toer uitkomt onder de Spaanse ruiter Borja Carrascosa  werd goedgekeurd.

Voor de fokkers van springpaarden is wellicht de goedkeuring van de 14-jarige Holsteiner Lenitas (Limbus x Cheenook) interessant, die met Patrick Stühlmeyer internationaal succesvol is.

En last but not least werd ook de 2,5-jarige Oldenburger Zackorado (Zack x Florencio) toegelaten, de hengst die in Kreuth kampioen van de winterkeuring werd.

Klik hier voor de volledige lijst

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz