Tijdens CDN Dentergem pakte Jorinde Verwimp met haar zwarte Olivi-zoon Arie Sollenberg de winst in de Intermediare I. Maar dit was niet de enige podiumplaats die de amazone wist te bemachtigen: zij werd met Eton ook nog eens tweede in de Intermediaire I!

Met een score van 70,5% reed Jorinde haar Arie zelfverzekerd naar de eerste plaats op het ereschavot. Jorinde: “Ik kwam eerst met Arie aan de start in de Intermediaire I. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik hem had uitgebracht, maar het ging best goed. Een hapering in de galop zigzag heeft onze score wat gedrukt. Maar met 70.5% en een eerste plaats zijn wij heel gelukkig!”

Eton verscheen eveneens ten tonele in Dentergem. Met 68,6% eindigde hij onder Jorinde op de tweede plaats in de Intermediaire I. Over hun deelname in Dentergem zei de amazone het volgende: “Als eerste kwamen wij afgelopen weekend in actie tijdens de Prix St. Georges. Hierin waren we sterk begonnen maar in stap schrok hij. Hierdoor verloren wij best wat punten helaas. Dit resulteerde in een score van 66.8% en een vierde plaats. Maar in de Intermediaire ging onze proef veel beter. Het was pas de tweede keer dat ik met hem deze proef reed, maar hij ging er vrijwel foutloos doorheen. Ik was dan ook zeer tevreden met een score van 68,8%!”

Daarnaast kwam ook Wim Verwimp-leerlinge Alexa Fairchild in actie. Zij behaalde met haar topper Romy een mooie score van 70,8%.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz